Roland Hultberg

Grad: 7:e dan. Shidoin, 3:e dan i Daito Ryu Aikijustsu Roppokai.
Träningspass: Vuxna, avancerade.
Började med Aikido: Maj 1964 för Janne Beime.
Övrigt: Intresserad av japansk film & kultur, allätare av musik med en dragning åt gammal blues.

Thomas von Gegerfelt

Grad: 6 dan Aikido, Okugi San-Dan i Daito Ryu Aikijutsu (4:e graden svart bälte).
Träningspass: Vuxna, avancerade.
Började med Aikido: 1965.
Övrigt: Började med Aikido oktober 1965 för Jan Beime. Har instruerat sedan 1967. Som 20-åring åkte jag januari 1970 på ett träningsstipendium till Japan (Hombu Dojo), där doshu Kisshomaru Ueshiba under året graderade mig till 1:a dan. I modern tid har det därefter blivit ytterligare ett tiotal resor till Japan.
 Genom åren har jag i olika omfattning tränat också under andra gamla storheter som Tohei x2, Tamura, Nakazono, Noro, Tada, Chiba, Asai, Yamaguchi, Saito, Saotome, Nishio, Arikawa, Igarashi, Kobayashi, Ueshiba (Moriteru), Okamoto och Hayashi (Daito Ryu) samt, Ichimura och Tomita, för att nämna några…
Övrig fritid har under åren färgats av hel- och halvmaratonlopp, annan fysisk träning, konst, antikviteter, MC, veteranbilar (har bl a min första bil, en Opel Rekord från 1956 i finbilsskick i behåll).
 Försöker mellan varven också leva ett ”normalt” familjeliv med sociala kontakter även utanför aikidovärlden, inte sällan kanaliserat via sommarhuset på Österlen.

Peter Spangfort

Grad: 6 dan Aikikai, Shidoin, 3 dan Ki No Kenkyukai, Kyoshi (lärarlicens) Katori Shinto Ryu

Träningspass: Vuxna, avancerade.
Började med Aikido: Började träna 1978 i numera nerlagda Budokwai. Tränade i början mycket för Ichimura-sensei, Hans Gauffin, Lennart Linder samt Kennet Linder. Åkte 1981 till Japan som uchi-dechi (lärling) till Kobayashi Dojo under ca 7 månader. Peter är Sverigeansvarig för Katori Shinto Ryu under Sugawara-sensei. Han fick 2009 Svenska Budo och Kampsportförbundets näst högsta förtjänsttecken och även Stockholms Budo och Kamsportförbunds utmärkelse ”Årets budoutövare 2008”.
Övrigt:

Nizam Taleb

Grad: Rokudan, Shidoin
Träningspass: Vuxna
Började med Aikido: 1972
Övrigt: Sensei Nizam Taleb’s Aikido karriär började i september, 1972, under T. Ichimura, Sensei, 6th Dan Aikido, 6th Dan Iaido. efter endast 2 år av intensiv träning var Nizzam tillåten att undervisa i bokken och jo tekniker som en integrerad del i aikido träningen i Uppsala aikidoklubb. Från 1984 till dess att han lämnade Sverige 1994 tränade Nizzam i en av Y. Kobayashi, Sensei, 8th Dan och Igarashi sensei, 7th Dan Aikido ansluten klubb Iyasaka aikido klub, Stockholm, Sverige. Nizam tränade och instruerade under Urban Aldenklint, 5th Dan Aikido.

Olle Svensson

Grad: 4:e dan. Shidoin.
Träningspass: Vuxna.
Började med Aikido: 1985.
Övrigt: Förutom att träna i Stockholm har jag tränat i de nordiska länderna, Frankrike, Holland, Polen och Japan. Endo-sensei och Tamura-sensei är de stora förebilderna. Tamura-sensei väckte nyfikenheten på Qigong som jag försöker få med i min aikido. Efter ett långt uppehåll är jag tillbaka och tränar igen. Programmering är annars ett stort intresse.

Mattias Levin

Grad: 1:a dan, 2:dan Ki-Aikido
Träningspass: Vuxna.
Började med Aikido: 1999.
Övrigt: Tränar förutom aikido även kenjutsu. Har även tränat karate några år och provat på en del andra kampkonster. Huvudinstruktör i Eskilstuna Ki-Aikidoklubb sedan 2003.

James Copeland

Grad: 2:dan
Träningspass: Vuxna.
Började med Aikido:
Övrigt: Tränat i England o Frankrike

Jappe Liljedahl

Grad: 2:a dan
Träningspass: Vuxna.
Började med Aikido: 1991.
Övrigt: 

Emil Städje

Grad: 1:kyu
Träningspass:
 Barn/Ungdom.
Började med aikido: År 2000
Övrigt: Jag började träna aikido år 2000 i Farsta aikidoklubb som leddes av den kände aikidopionjären Lennart Larsson. Redan efter första passet så visste jag att det var det här jag ville fortsätta med resten av mitt liv.

Jag är utbildad instruktör och gruppinstruktör via Svenska Budoförbundet.
Som barntränare strävar jag efter att eleverna ska lära sig något nytt varje gång, att vi ska visa respekt för varandra och att det alltid ska vara skratt på mattan.
I vår klubb är alla välkomna, både tjejer och killar!

Mikael Hedman

Grad: 3:kyu
Träningspass: Barn och ungdom
Började med Aikido:
Övrigt: